contact

Praktijkgegevens

de Jong therapie

Ria de Jong

Arnhemseweg 134

3817CL Amersfoort

Telefoon:06-42170680

Email: info@dejongtherapie.nl

Werkdagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag 

 

Op dit moment is de praktijk vol en kan ik geen nieuwe cliënten aannemen, met uitzondering voor leertherapie of supervisie.

 

 

Tarieven

  • € 85 voor individuele therapie van drie kwartier.

 

  • € 25 voor telefonisch/online consult per kwartier (met uitzondering van telefonisch kennismakingsgesprek).

 

  • € 125 voor relatie- en gezinstherapie van vijf kwartier excl. 21% BTW.

 

  • € 95 voor leertherapie en supervisie van één uur.

 

 

Vergoeding via de verzekeraar?

De psychosociale therapie wordt door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed, omdat mijn praktijk is aangesloten bij de NVPA en het RBCZ. Het gaat dan om psychosociale therapie en valt onder complementaire zorg.

Kijk op de site van NVPA: https://www.nvpa.org/zorgverzekering of en hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt. Of kijk op Zorgwijzer.nl  voor informatie over psychosociale therapie en actuele vergoedingen over 2020. Verwijzing vanuit de huisarts is niet nodig.

 

Klachtenprocedure:  

Vanaf 1 januari 2017 geldt voor alle werkers in de zorg de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg, kortweg Wkkgz. Doel van deze wet is, onder anderen, dat het indienen van klachten en geschillen voor cliënten en patiënten laagdrempeliger wordt. 

Procedure bij klachten:

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV) Dit is een nieuwe Europese privacywet. Vanzelfsprekend ga ik zo zorgvuldig mogelijk om met uw persoonlijke gegevens en houd mij aan de wettelijke verplichtingen.  Zie: privacy document

 

Kaartje

 

Samenwerking:

Belangrijke links: